"Цих хворих уже нічого не вилікує": Зеленський відреагував на обстріл Кривого Рогу та пообіцяв відповідь (відео)

Читать на русском
Автор
710
Обстріл Кривого Рогу Новина оновлена 12 березня 2024, 22:06
Обстріл Кривого Рогу

Дії росіян без відповіді не залишаться

Президент України Володимир Зеленський відреагував на обстріл Кривого Рогу та пообіцяв Росії потужну відповідь. За його словами, удари у відповідь будуть цілком справедливими.

Як розповів глава держави у своєму традиційному відеозверненні, згідно з останніми даними в результаті ракетного удару росіян було зруйновано частину багатоповерхового будинку і понад 30 людей постраждали. Крім того, є загиблі.

"І ми будемо завдавати російській державі втрат у відповідь – цілком справедливо. Вони у Кремлі повинні привчитися до того, що терор для них не буває безкарним. Цих хворих уже нічого не вилікує від зла, але втрати вони відчують", — зазначив Зеленський.

За його словами, лише заподіяння втрат Росії дозволить зробити її безпечною не лише для України, а й для інших її сусідів та різних народів.

Зеленський зазначив, що напередодні отримав доповіді від ЗСУ, ГУР та СБУ про результати застосування далекобійних дронів.

"Думаю, всі бачать, що наші дрони працюють. І працюють далекобійно. Я дякую всім, хто це забезпечує. Наша далекобійність — реальне наближення безпеки для всіх", — зазначив він.

Нагадаємо, ракетний удар по Кривому Розі росіяни завдали увечері 12 березня. За останніми даними, в результаті атаки загинули троє людей. Також 38 людей отримали поранення. Серед постраждалих також є 10 дітей. Ліквідація наслідків продовжується.

Як повідомлялося раніше, 10 березня внаслідок російського обстрілу серйозно постраждав Мирноград (Донецька область). У місті зафіксовано масштабні руйнування.