Росіяни вдарили по торговому центру у Нікополі: що відомо

Читать на русском
Автор
1112
Лише 6 березня росіяни тричі вдарили по Нікополю Новина оновлена 06 березня 2024, 18:59
Лише 6 березня росіяни тричі вдарили по Нікополю. Фото Колаж "Телеграф"

Вогонь охопив 4 тис. кв. метрів, з наслідками борються надзвичайники

Російські окупанти сьогодні, 6 березня, вдарили по одному з торговельних центрів міста Нікополь, що на Дніпропетровщині. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Інформацію про удар повідомили з посиланням на пресслужбу Нікопольської РВА. Детальнішу інформацію обіцяли оприлюднити після гасіння пожежі.

Також, голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомляв про загрозу застосування російських FPV-дронів по місту.

За інформацією ЗМІ, російські війська вдарили по складу з фарбою, який розташований поряд з торговельним центром. Зі складу вогонь перекинувся власне на сам торговельний центр. Зазначають, що інформацію уточнили місцеві мешканці, що були свідками події.

"У них була тривога, вони пішли у сховище перед тим як прилетіло", – каже місцевий житель.

Голова ДніпроОВА Сергій Лисак у своєму Telegram повідомив про те, що через ворожий артобстріл зайнявся великий магазин. Вогонь охопив 4 тис. кВ м.

"На щастя, без жертв", — зазначив очільник області.

Також, за словами Лисака, удар по торговельному центру був третім за день. До цього росіяни ще двічі обстріляли громаду. Гатили не тільки з важкої артилерії, а й застосували дрон-камікадзе.

"Постраждала літня жінка. Оговтуватиметься вдома. Горів житловий будинок, полум’я рятувальники вгамували. Пошкоджені 6 приватних осель, 3 господарські споруди, авто і лінія електропередач", — повідомив голова регіону.

Росіяни обстрілюють Нікополь чи не щодня

Варто зазначити, що Нікополь обстрілюють мало не щодня. За майже 20 місяців постійних обстрілів у місті потрощено понад 5 тис. будинків, 27 — знищені повністю.

Російські окупанти гатять по місту з усіх типів озброєнь. Без вікон, дверей і дахів стоять цілі вулиці. Чимало мешканців були змушені покинути свої домівки через терор росіян.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про російський удар по Сумах. Внаслідок нічного удару поранено п’ятеро людей, у тому числі одна дитина.