Росіяни атакують на квадроциклах на одному із напрямків: генерал ЗСУ прокоментував

Читать на русском
Автор
Генерал Олександр Тарнавський
Генерал Олександр Тарнавський. Фото Відкриті джерела

Ворог продовжує зазнавати великих втрат

На Оріхівському напрямі російські окупанти намагаються атакувати на квадроциклах. Втім, такий спосіб не приносить їм успіхів у штурмах.

Про це повідомив бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський у Telegram. За його словами, ворог зазнає великих втрат.

"Безуспішними атаки росіян були зокрема на Оріхівському напрямку. Тут противник намагається здійснювати переміщення особового складу не лише малими піхотними групами, а й на швидкісних квадроциклах", — сказав він.

Зазначається, що зокрема, у зоні відповідальності військ "Таврія" ворог за минулу добу завдав 54 авіаудари, скоїв 1151 артобстріл (у тому числі 2 скидання з БПЛА боєприпасів з хімічною речовиною), 103 удари дронами-камікадзе та 47 штурмів.

"Загальні втрати росіян за добу 20 лютого склали: в живій силі — 521 людина, в озброєнні та військовій техніці — 60 одиниць, крім БпЛА. Це 6 танків, 34 бойові бронемашини, 6 артсистем, 1 РСЗВ, 1 спецтехніка. Зокрема, знищено і квадроцикл росіян", — зазначив Олександр Тарнавський.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на Запорізькому напрямку було зірвано чергове настання російських окупантів. Противник намагався провести штурм позицій.