Вбивство російського пілота в Іспанії: з’явилося відео з місця та нові подробиці

Читать на русском
Автор
2824
Максим Кузьмінов
Максим Кузьмінов. Фото Украинская правда

Навколо загибелі російського пілота є багато незрозумілого

Засоби масової інформації (ЗМІ) у понеділок почали публікувати відео та інші подробиці вбивства російського пілота Максима Кузьмінова в Іспанії, який викрав гелікоптер Мі-8 із РФ. Його тіло виявив сусід ще 13 лютого.

Як повідомляють ЗМІ, у нього вистрілили 12 разів, а потім переїхали автомобілем. Останнім часом у загиблого були проблеми з алкоголем та наркотиками, пише "Главком".

Як війна зруйнувала економіку РФ

Вбивство сталося у місті Ла-Вільяхойоса у провінції Аліканте увечері 13 лютого. Спершу пілота застрелили, а потім переїхали.

Правоохоронні органи також повідомили, що виявили згорілий автомобіль. За попередньою версією, на ньому намагався втекти вбивця. Машину залишили у сусідньому місті.

Відео з місця вбивства

Раніше у Головному управлінні розвідки (ГУР) України підтвердили смерть Кузьмінова. Про це заявив Андрій Юсов. Проте слід зазначити, що смерть пілота не можуть підтвердити у цивільній гвардії Іспанії.

Нагадаємо, що Максим Кузьмінов є "перебіжчиком" із РФ. Він сам вийшов на зв’язок з українськими спецслужбами, які й спланували викрадення російського вертольота Мі-8. Процес підготовки затягнувся на півроку. Але у результаті операція пройшла успішно. Пілот отримав велику грошову винагороду та нові документи для себе та своєї родини.

Читайте більше про заплутану справу навколо вбивства російського пілота в ексклюзивному матеріалі "Телеграфа" під назвою "У пілота Кузьмінова всадили 6 куль? Все, що відомо про резонансну справу".