У Києві є загиблі внаслідок ракетного удару: їх стає дедалі більше

Читать на русском
Автор
666
Місце трагедії
Місце трагедії. Фото ДСНС України

У столиці зростає кількість жертв атаки з боку РФ

У середу, 7 лютого, Київ атакували ворожі ракети, які наробили бід у різних районах міста. Внаслідок події загинуло вже четверо людей, які опинилися під завалами багатоповерхового будинку.

Про це повідомив на своїй офіційній сторінці в Телеграм мер Києва Віталій Кличко. Також була названа стать та вік двох загиблих.

Так, стало відомо, що під під завалами багатоповерхівки, яка постраждала під час ранкової ворожої атаки на столицю, було виявлено тіла двох загиблих – 73-річної жінки та 33-річного чоловіка. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України.

Кличко ж повідомив, що екстрені служби продовжують працювати в Голосіївському районі столиці, де внаслідок атаки пошкоджені кілька поверхів 18-поверхового житлового будинку.

"Наразі, за уточненими даними, загинули четверо мешканців будинку. 32 постраждалих в Голосіївському районі та троє — в Дніпровському", — зазначив Кличко.

Раніше Президент України Володимир Зеленський зазначив, що у Києві постраждало понад десять осіб і йому, на той момент, було відомо про двох загиблих.

Також він зазначив, що в столиці пошкоджено деякі комунікації, зокрема високовольтні кабелі.

"Триває робота, щоб якнайшвидше все відновити", — наголосив президент.

Після цього з'явилася інформація від КМВА про те, що в столиці, внаслідок ворожого ракетного удару, загинуло троє людей. Кількість же постраждалих зросла, на той момент, до 16 осіб.

Нагадаємо, російські терористи ще вночі підняли в небо від семи до дев’яти своїх стратегічних бомбардувальників Ту-95. Пізніше до них приєдналися літаки Ту-22М3 із Моздока. Перші несуть ракети Х-101/555, інші ракети-вбивці Х-22.

Раніше "Телеграф" також повідомляв про те, що через атаку РФ у частині Києва зникло світло. За даними енергетиків, через атаку росіян у Києві було пошкоджено дві високовольтні лінії.