Що з обличчям? Кадиров приїжджав у Маріуполь "призначати" сина, без конфузів не обійшлось

Читать на русском
Автор
8466
Адам Кадиров та Рамзан Кадиров (зліва направо)
Адам Кадиров та Рамзан Кадиров (зліва направо). Фото росЗМІ

Кадирова довелось екстрено евакуювати

У понеділок, 22 грудня, зруйноване й окуповане росіянами місто Маріуполь, Донецька область, відвідав голова Чечні Рамзан Кадиров. Метою його візиту була підготовка крісла голови адміністрації міста для свого сина.

Призначення має відбутись з подачі гауляйтера Дениса Пушиліна. Про це пише радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

У першій половині дня Кадиров мав провести нараду в міській окупаційній адміністрації по вул. Громової та потім красиво позувати в Філармонії. Там же він і наголосив, що його син має бути тут головним.

Вулиця Громової на мапі

"Така собі алюзія та паралель: Грозний знищено росіянами та відбудовано. Тепер Маріуполь те саме. І тут і там чеченці та Кадиров. Хвора уява хворої на голову людини", — пише Андрющенко.

Проте не обійшлось без стресу для голови Чечні та його охоронців, адже в ЖК "Невський" (це всього метрів до 300 від адміністрації) грали у футбол та, щоб зафільмувати, процес підняли у небо дрон.

"Кадирівскьа охорона з "Каскаду" побачила дрон та обісралась оскільки дрон не їх — швидко евакуювала Кадирова з міста. Обійшлось без Філармонії та презентації молодшого Кадирова "Ахмату"", — додає радник мера Маріуполя.

"Кортеж" Кадирова
Супровід Кадирова чималий

Кадиров вчергове продемонстрував усю "сміливість" своїх найманців.

"При тому, що таємність була така, що в кожному дворі патрулі, ФСБ навколо. Лише вулиці не перекривали та інші заборони не застосовували, аби ніхто не догадавсь. Вийшло навпаки, але кумедно. Саме на часі спитати, русня — хлібало?" — кепкує Андрющенко.

Раніше "Телеграф" писав, що неповнолітній син голови Чечні Рамзана Кадирова Адам отримав чергову нагороду — цього разу це орден "За служіння релігії Іслам" І ступеня. Його вручив муфтій республіки Салах-Хаджі Межиєв у ході науково-практичної конференції.