Війна — день 682: росіяни знову пускали безпілотники, фронт тримається

Читать на русском
Автор
4396
Бої за Україну продовжуються
Бої за Україну продовжуються. Фото Телеграф

Оперативно про головне за добу

Російські терористи продовжують намагатися наступати на деяких ділянках фронту. Росіяни дуже сильно бісяться через невдачі на полі бою – тому намагаються наслати на Україну якнайбільше іранських БПЛА.

У цьому матеріалі "Телеграф" розповідає про головні події в Україні та світі 6 січня, але більш оперативну інформацію можна отримувати у нашому Telegram-каналі за цим посиланням.

23:00 Росіяни ввечері атакували Дніпро безпілотниками, пошкоджено житловий будинок, співробітники ДСНС врятували з будівлі 6 осіб, зокрема двох дітей, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

22:00 Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 19 районам зосередження особового складу російських окупантів, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

21:00 Росіяни запустили Дніпром "Шахеди", за ними працює ППО.

20:00 Протягом доби на Авдіївському напрямку українські військові відбили 14 ворожих атак, на фронті відбулося 27 бойових зіткнень, повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

18:00 Внаслідок дій Сил оборони України у тимчасово окупованому Криму внаслідок ударів позавчора, 4 січня, було знищено склади боєприпасів російських загарбників, а також уражено позицію радіолокаційних станцій (РЛС).

17:00 Данія розраховує відправити Києву бойові літаки F-16 у другому кварталі 2024 року, а не на рубежі 2023-2024 років, як планувалося раніше, повідомляє данська газета Berlingske з посиланням на міністерство оборони Данії.

16:00 Зараз Росія використовує у 5 разів більше снарядів щодня, ніж Україна, пише WSJ.

15:00 Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оприлюднив відео, як розрахунок американської гаубиці М777 нищить ворога за будь-яких умов.

14:00 Російська армія завдала авіаударів по селищу Північне Донецької області. Внаслідок атаки загинула людина.

13:00 Жителів Харківської області попередили про можливі удари ворога у разі погіршення погоди. Росіяни можуть знову націлитися на енергетику.

12:00 Російські окупанти вдарили з артилерії по Нікополю. Внаслідок атаки ворога загинула людина, двоє осіб поранені.

11:00 Вранці 6 січня окупанти завдали ударів між населеними пунктами у Харківському районі. Попередньо — ракетами С-300, — повідомили в ХОВА

10:00 Такий вигляд має Тягинська громада на Херсонщині після обстрілу військовими РФ. Знищена будівля сільради, модульні будиночки, де мешкали внутрішньо переміщені особи, склад з гуманітарною допомогою, а також приватні автівки, повідомили в ОВА.

09:00 Вночі ППО знищила два ворожих "шахеди" – Повітряні сили

08:00 Актуальні втрати окупантів

07:00 Вночі війська РФ випустили по Україні два "Шахеди", сили ППО знищили усі цілі

"Вночі російські окупанти завдали чергового авіаційного удару, застосувавши 2 БпЛА типу "Shahed-136/131". Всі ворожі дрони знищено", — йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

06:00 Російське Міноборони заявило, що вночі 6 січня над окупованим Кримом їхня ППО збила 4 авіаційні керовані ракети.

05:00 Загрози безпілотників немає, стратегічна авіація неактивна.

Українські військові, за повідомленням кримських партизанів, під час удару по Криму 4 січня могли знищити дуже важливий військовий об'єкт російських терористів – пункт керування ППО окупованого півострова.

03:00 Російських безпілотників у небі немає, останні з них були знищені у районі Старокостянтинова. Але існує загроза повторного запуску БПЛА терористами впродовж ночі.

01:00 Залишки БПЛА рухаються у напрямку Старокостянтинова.

Існує загроза повторного запуску безпілотників.

00:00 В українському небі все ще перебуває кілька безпілотників. Загроза БПЛА діє для західних регіонів України.

Також терористи вивели на чергування у Чорне море два ракетоносії.

Про те, що відбувалося 3 січня, читайте у матеріалі: Війна — день 679: окупанти намагаються вибити ЗСУ з Кринок та продовжують масові обстріли

Що було в Україні 4 січня — читайте за посиланням: Війна — день 680: Росія тероризує Кропивницький та отримала потужний "салют" у Криму

Інформацію за 5 січня дивіться за посиланням: Війна — день 681: бої на фронті тривають, почастішали "шахедні" атаки