Кара небесна: чи захистить ворог москву й окупований Крим від ударів українських дронів

Читать на русском
Автор
root-nation.com

Дві третини українців виступають за посилення ударів безпілотників по ворожій території

Українці знають про атаки дронів на росію та окупований Крим, вважають, що удари мають посилюватися і не вірять у здатність агресора захистити себе від помсти з неба.

Такими є результати нового опитування, проведеного компанією Active Group.

На запитання анкети "Чи чули ви про атаки дронів на території рф та окупованого Криму?" ствердно відповіли 65,7% респондентів, ше 24,8% — щось чули, але не впевнені; вперше дізналися про таке — 9,5% опитаних.

Вважають, що Україна повинна посилювати атаки території рф — 63,4% респондентів; відповіли, що радше так — 24,6% опитаних; радше ні — 3,3%; точно ні — 1,3%; вагалися з відповіддю — 7,4%.

Вірять, що росія здатна захистити себе від атак дронів лише 4,3% опитаних; радше так — 21,0%; радше ні — 47,3%; точно ні — 14,6; вагалися з відповіддю — 12,8% респондентів.

Результати цього опитування публікуються у рамках співпраці "Телеграфу" із компанією Active Group.

Дослідження здійснено компанією Active Group за допомогою онлайн-панелі SunFlower Sociology методом самозаповнення анкет громадянами України віком від 18 та більше років. Вибірка: 600 анкет (репрезентативна за віком, статтю і регіоном України). Період збирання даних: 29 квітня. теоретична похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 4%.

Нагадаємо, 23 квітня на території Московського нафтопереробного заводу впав невідомий квадрокоптер, на якому була закріплена камера. Поруч із ним виявили перцевий балончик.

А 24 квітня невідомий БПЛА впав біля міста Ногінськ у Підмосков'ї. На борту цього безпілотника було 17 кг вибухівки. Йдеться про нібито UJ-22 Airborn українського виробництва.

Уранці 29 квітня в окупованому Севастополі було підірвано нафтобазу з паливом для Чорноморського флоту РФ. У початку займання звинуватили український безпілотник.