Наслідки атаки на Київ: частина лівого берега залишилася без світла

Читать на русском
Автор
954
.Київ перебуває під атакою російських терористів
.Київ перебуває під атакою російських терористів. Фото Відкриті джерела

Українську столицю вкотре атакували ворожі ракети

Вранці в середу, 7 лютого, у різних районах Києва пролунала серія вибухів – російські терористи влаштували чергову ракетну атаку на столицю. Внаслідок події на лівому березі Дніпра частково зникло світло.

Як виявилося, уламки ракет пошкодили дві високовольтні лінії. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі мер Києва Віталій Кличко.

Наразі відомо, що частина мешканців Дніпровського району Києва залишилася без електроенергії. Енергетики зможуть обстежити аварійні ділянки та повернути людям світло одразу після того, як ситуація у місті стабілізується та стане безпечною.

Внаслідок ворожої атаки також було пошкоджено магістраль теплопостачання на лівому березі столиці. Фахівці вже з’ясовують масштаби пошкоджень та негайно розпочнуть ремонтні роботи.

Також повідомляється про те, що в деяких районах Києва спостерігаються перебої з водопостачанням.

Окрім цього стало відомо про те, що у Голосіївському районі, попередньо, сталося загоряння у багатоквартирному будинку. Також тут горять машини та приміщення СТО. На місці події працюють всі екстрені служби міста.

У Дніпровському районі столиці постраждало двоє людей. Їм було надано медичну допомогу на місці.

Нагадаємо, російські терористи ще вночі підняли в небо від семи до дев’яти своїх стратегічних бомбардувальників Ту-95. Пізніше до них приєдналися літаки Ту-22М3 із Моздока. Перші несуть ракети Х-101/555, інші ракети-вбивці Х-22.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що близько п’ятої ранку в середу, 7 лютого, низка російських літаків Ту-95 здійснила пуски ракет у напрямку України, також росіяни атакують "шахедами". Сили ППО відбивають чергову атаку загарбників, а людей просять перебувати у безпечних місцях.