Вночі росіяни "шахедами" вдарили по житлових будинках у Сумах, серед загиблих дитина, оновлено (фото)

Читать на русском
Автор
834
Суми Новина оновлена 22 жовтня 2024, 08:48
Суми. Фото Колаж "Телеграфа"

Тривоги в місті майже не припиняються

В ніч на вівторок, 22 жовтня, росіяни "шахедами" атакували Суми, вони вдарили по приватному житловому сектору. Є загиблі.

Про це повідомили у Сумській ОВА. Наслідки ворожої атаки уточнюються, на місці працюють рятувальники.

"Попередньо, на жаль, є загиблі цивільні люди", — йдеться у повідомленні.

Оновлення 7:00 Сумська ОВА поінформувала, що внаслідок нічного влучання ворожих безпілотників в житлові будинки приватного сектора Сум загинуло три людини, серед яких дитина.

Серед загиблих вночі в Сумах — мати та донька, а також сестра чоловіка, який отримав поранення, розповів "Кордон.Медіа" сусід родини. Сестра чоловіка жила окремо у флігелі, вона була душевно хвора, тому не змогла дати собі ради. В будинок, де спала родина, було пряме попадання. Чоловіка встигли знайти та винести з дому сусіди, а жінка та донька опинилися під завалами. У будинку спалахнула пожежа.

Зранку росіяни продовжили обстріл Сум, вони вдарили по житловому багатоквартирному будинку та об'єктах критичної інфраструктури. Наслідки атаки уточнюються. В ніч на 22 жовтня в небі над Сумщиною зенітники збили 25 ворожих "Шахедів".

Telegram-канал "Кордон. Медіа" опублікував фото з місця ранкового прильоту по житлових будинках. На щастя, люди не постраждали. Один будинок повністю зруйнований, там виникла пожежа. На місці працюють рятувальники.

Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко підтвердив влучання в житлові будинки в Сумах. З 9:00 22 жовтня у школі № 27 почне роботу штаб з ліквідації наслідків ворожої атаки.

У Сумській міськраді поінформували, що внаслідок влучання є постраждала людина. Її госпіталізували. ДСНС продовжує пошукову операцію на місці влучання у житловий сектор.

О 6:25 22 жовтня у Сумах знову пролунали вибухи, про це повідомило "Суспільне". У цей час в області тривала повітряна тривога.

Нагадаємо, 21 жовтня, росіяни масовано атакували Суми безпілотниками. В місті пролунало кілька потужних вибухів.

Як повідомляв "Телеграф", у понеділок, 21 жовтня, росіяни ракетами атакували Запоріжжя. Загинуло троє людей, ще 15 отримали поранення. Частково зруйновано дитсадок, постраждали об’єкти інфраструктури, вибуховою хвилею та уламками пошкоджено будинки та легкові автомобілі.