Росія вдарила по житлових будинках у Запоріжжі, всі подробиці та кадри наслідків (оновлено)

Читать на русском
Автор
1123
Колаж "Телеграфу" Новина оновлена 01 жовтня 2024, 16:59

На місцях працюють медики, правоохоронці, рятувальники та комунальники

У вівторок, 1 жовтня, росіяни атакували Запоріжжя авіабомбами. В результаті загинула одна людина, багато людей отримали поранення.

UPD 16:55 У пресслужбі ДСНС повідомили, що отримали поранення 18 людей, серед них 12-річна дитина. Ще двох людей врятували. Психологи ДСНС надали допомогу 28 постраждалим.

Рятувальники провели огляд квартир будинку та евакуювали мешканців. Вогнеборці ліквідували декілька загорянь в інших місцях авіаударів в одному з районів міста.

Начальник Запорізької ОВА Іван Федоров написав у своєму телеграм-каналі про пошкодження різних будівель, у тому числі житла. Зазначається, що приліт був у Комунарському районі міста.

Крім того, стало відомо про влучення по гуртожитку та промисловому об’єкту. Постраждалих госпіталізовано.

За інформацією на 13:57, внаслідок обстрілу поранено дванадцятирічну дитину. За допомогою до медиків звернулась 21 особа.

Продовжується розбір завалів та ліквідація наслідків прильоту. На місцях працюють медики, правоохоронці, рятувальники та комунальники.

Нагадаємо, у вівторок, 1 жовтня, в Одесі було оголошено повітряну тривогу через загрозу обстрілу балістикою. Незабаром у місті пролунав вибух.