РФ вдарила балістикою по Павлограду: є загиблий та багато поранених (відео)

Читать на русском
Автор
1832
РФ вдарила балістикою по Павлограду: є загиблий та багато поранених (відео) Новина оновлена 06 вересня 2024, 11:41

У деяких районах міста повибивало вікна вибуховою хвилею

Зранку у п'ятницю, 6 вересня, у Павлограді прогриміли потужні вибухи. Нагадаємо, з 5 вересня, з Павлограда почали відправлятися евакуаційні потяги, які евакуюють цивільне населення Донецької області.

UPD: В ДніпроОВА повідомили про 18 постраждалих, серед них 9-річна дівчинка. Також відомо про одного загиблого.

Повітряні сили попередили про застосування ворогом балістичних ракет. Допис зробили у своєму Telegram каналі.

Примітно, що моніторингові канали у Telegram повідомили про швидкісну ціль на Павлоград о 9:52, а вже за хвилину стало відомо про вибухи у місті. Павлоград знаходиться у Дніпропетровській області, близько до кордону з Донецькою областю, має залізничне і автомобільне сполучення з іншими містами області і України.

Павлоград на мапі

Станом на 10:20 триває обстріл міста. Моніторингові канали в Telegram попереджають про кілька цілей на Павлоград. В місті лунають вибухи.

Після серії вибухів у Павлограді, у декількох районах міста, видно дим. Про це повідомляє "Дніпро. Оперативний". Крім того, за інформацією місцевих жителів, у деяких районах міста повибивало вікна вибуховою хвилею.

Водночас у Павлоградській міській раді просять місцевих мешканців не пересуватися містом до відбою повітряної тривоги.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що станом на 10:38 у місті є, щонайменше, 5 постраждалих внаслідок російської ракетної атаки. Не минулося без руйнувань.

"Загроза зберігається, тому інформаційна тиша. До відбою перебувайте в укриттях", — написав Лисак.

Очевидці поділилися у мережі відео з наслідками прильоту в одній з квартир Павлограда. Увага, на відео присутня ненормативна лексика.

Об 11:16 в Дніпропетровській області пролунав відбій повітряної тривоги. Детальна інформація про кількість постраждалих та масштаби руйнувань нині не надходила. Чекаємо на офіційні дані.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив про те, що у Павлограді, внаслідок російської атаки, є загиблий.

"Кількість постраждалих зростає. Зараз у лікарні їх 18, серед них і 9-річна дівчинка", — написав Лисак.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав про те, що росіяни вчергове обстріляли Харків. Під ударом опинилася житлова забудова.