ЗСУ відбили штурм російських зечок? Що відомо про гучний випадок

Читать на русском
Автор
2708
ЗСУ відбили штурм російських зечок? Що відомо про гучний випадок Новина оновлена 30 червня 2024, 17:13

Випадок викликає серйозне занепокоєння

Інформація про те, що позиції бійців ЗСУ на Покровському напрямку, поблизу села Яснобродівки, минулої доби штурмувало відділення засуджених жінок, яких нібито мобілізували з російських колоній на війну в Україні, виявилася некоректною. Сам штурм був успішно відбитий.

Про цей випадок повідомили українські військові. Зокрема, повідомлення про це опублікував військовий на позивний Осман у своєму акаунті "Говорять снайпер" у Telegram, пізніше він це повідомлення спростував.

"В напрямку Яснобродівки наші позиції штурмувало відділення зеків-жінок. Були знищені", — повідомляв боєць.

Атака була успішно відбита силами ЗСУ, нападниці знищені. Проте цей випадок викликає серйозне занепокоєння щодо нових методів ведення війни з боку російських окупантів.

Також він попередив про можливу загрозу не лише на фронті, а й в умовно тилових районах. По ого словам, існує ймовірність того, що такі жінки-диверсантки можуть проникати в українські міста та села, маскуючись під біженок або місцевих жительок.

"Прошу бути обережними, якщо вони вже на фронті, то майже 100% можуть бути і в тилу… коситимуть під зачухану фронтову жЫнку, яка зайде вночі у двір і відправить вас у вічний сон", — пише Осман.

Після того, як чутки активно поширилися українським сегментом мережі, військові 25-ї Окремої повітряно-десантної бригади, які відбивали вказану атаку, зазначили, що у ворожому штурмовому загоні була аж одна жінка.

Осман також спростував своє попереднє повідомлення, зазначивши, що отримав "не зовсім коректну перелякану інформацію".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про те, що західні ЗМІ дізналися реальні втрати російських зеків на фронті. Їх використовують переважно як гарматне м’ясо.