"Приклад хоробрості": Сирський прибув на фронт та розповів про героїчний вчинок бійця ЗСУ

Читать на русском
Автор
578
Олександр Сирський Новина оновлена 17 червня 2024, 14:11
Олександр Сирський. Фото Колаж "Телеграфу"

Російська армія одразу втратила кілька бійців

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський уже майже як тиждень знаходиться на східному напрямку, де росіяни посилюють атаки. Працюючи з командирами бригад, він так дізнається про героїчні вчинки наших бійців.

Про один з таких головком розповів. За словами Сирського, днями, на Донеччині український воїн однієї з бойових бригад Збройних Сил України самостійно взяв в полон чотирьох російських окупантів.

"Вважаю, що цей вчинок є яскравим прикладом хоробрості та високого бойового духу наших захисників та неодмінно заслуговує на відзначення відповідною нагородою. Дякую йому та усім іншим захисникам і захисницям України, які відповідально ставляться до виконання своїх обов'язків, за їхню самовіддану службу!" — зазначив Сирський.

Олександр Сирський працює на східному напрямку

Нагадаємо, Сили оборони України під Вовчанськом Харківської области взяли у полон близько 60 російських окупантів. Це сталося у неділю, 2 червня.

Раніше "Телеграф" писав, що у травні 2024 року російські війська зазнали на фронті рекордних втрат у живій силі та в артилерії. Також на фронті майже зник один з типів російських бронемашин, який активно використовували російські терористи.