Гинуть тисячами – з’ясувалося які регіони Росії зазнають найбільших втрат від ЗСУ

Читати російською
Автор
Новина оновлена 05 червня 2024, 17:58

Ці втрати призвели до стрибкоподібного зростання регіональних виплат за підписання контракту

Величезні втрати ЗС РФ, які за 26 місяців перевалили за 500 тисяч осіб, встановили цілий рейтинг регіонів країни-окупанта, які втратили найбільше своїх мешканців. Так, перша п’ятірка цих регіонів у результаті втратила до 10 тисяч осіб.

У цей імпровізований рейтинг потрапили як національні республіки у складі РФ, і області, населені етнічними росіянами. І ці втрати призвели до досить несподіваних наслідків, які зробили війну для Росії ще дорожчими.

Так, найбільші втрати в Україні зазнали такі 5 регіонів:

Краснодарський край – 2721 вбитих;

Башкортостан — 1987;

Свердловська область — 1929;

Татарстан — 1780;

Челябінська область — 1606.

Тобто ці регіони втратили підтвердженими, тобто з відомими іменами та прізвищами загиблих, близько 10 тисяч осіб, або в середньому по 2000 своїх жителів. Як встиг помітити системний аналітик Євген Істребін, ці втрати призвели до стрибкоподібного зростання регіональних виплат за підписання контракту з МО саме в цих регіонах.

Наприклад, абсолютним рекордсменом не лише за кількістю втрат, а й одноразової виплати став Краснодарський край. Гроші, які пропонують за підписання контракту в цьому регіоні, еквівалентна середній зарплаті у РФ за 2 роки.

Скільки пропонують в інших регіонах РФ своїм контрактникам, в яку суму обходиться заманювання росіян на війну з Україною і де такі виплати пропонують навіть іноземцям, читайте в матеріалі мільйона карбованців".