В Одесі після обстрілу госпіталізували відомого екс-"регіонала" Ківалова (відео)

Читать на русском
Автор
2890
Він був соратником Януковича Новина оновлена 29 квітня 2024, 20:27
Він був соратником Януковича. Фото https://kyivinstitute.com

Колишній нардеп не відмовився від нагород Кремля навіть після повномасштабного вторгнення Росії в Україну

Президент Національного університету "Одеська юридична академія" та колишній народний депутат від "Партії регіонів" Сергій Ківалов отримав поранення через ракетний обстріл Одеси 29 квітня. Медики "швидкої" забрали його у лікарню.

Відео, як Ківалова госпіталізують, з’явилось у соцмережах. Його також опублікував народний депутат Олексій Гончаренко.

Російські генерали українського походження, які вбивають українців

Резиденція Ківалова горить після "прильоту". Йдеться про палац студентів "Одеської юридичної академії", де періодично проживає ексрегіонал. Цю будівлю і народі ще називають "замок Гаррі Поттера".

Обережно! На відео нецензурна лексика!

Ківалова госпіталізували після обстрілу

Зазначимо, що Сергій Ківалов отримав від Путіна дві нагороди. У 2009 році йому вручили орден Дружби, а у 2013 ― медаль Пушкіна. Останню нагороду Ківалов отримав за обіцянку зробити російську мову другою державною в Україні. Попри те, що війна з Росією триває з 2014 року, зокрема і повномасштабне вторгнення з лютого 2022 року, ексрегіонал не відмовився публічно від путінських нагород.

Обстріл Одеси 29 квітня

За останніми даними, Росія обстріляла Одесу ракетою з бойовою частиною касетного типу. Вона здетонувала і розлетілась. Країна-терористка використала саме цей снаряд, бо хотіла отримати більше жертв серед цивільного населення.

Місцева влада повідомляє про двох загиблих людей і собаку. Також відомо про 17 поранених, серед яких є 12-річний хлопчик. Двоє поранених знаходяться у важкому стані, повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Росія обстріляла Харків авіабомбами. Після цієї атаки РФ вдарила по Одесі.