Ворог просунувся на Донеччині: DeepState повідомив, де йдуть запеклі бої (карта)

Читать на русском
Автор
1216
Війна Новина оновлена 11 квітня 2024, 11:28
Війна. Фото Колаж "Телеграфу"

За минулу добу ЗСУ відбили 23 атаки на Авдіївському напрямку

Російські окупаційні війська просунулися вперед у Новомихайлівці Донецької області на Новопавлівському напрямку. Також тривають запеклі бої на Запорізькому напрямку.

Про це повідомив аналітичний канал DeepState. За їх даними, ворог продовжує атакувати Роботине, Богданівку, Урожайне і не тільки.

"Ворог просунувся у Новомихайлівці. Тривають бої у Богданівці, Красногорівці, Урожайному та Роботиному", — йдеться у повідомлені.

Новомихайлівка на мапі
Новомихайлівка на мапі
Роботино на мапі
Роботино на мапі
Урожайне на мапі
Урожайне на мапі
Красногорівка на мапі
Красногорівка на мапі
Богданівка на мапі
Богданівка на мапі

За даними Генштабу, протягом минулої доби відбулося 55 бойових зіткнень. Але у щодобовому зведені не наводиться інформація про просування ворога у Новомихайлівці.

Зазначається про запеклі бої на Новопавлівському, Авдіївському, Бахмутському, Лиманському, Херсонському напрямках. Ворог намагається прорвати оборону ЗСУ.

За минулу добу українські воїни відбили 23 атаки на Авдіївському напрямку та 16 атак на Новопавлівському. Про просування ворога у Новомихайлівці Генштаб не повідомляє.

Раніше "Телеграф" писав, що президент України Володимир Зеленський розповів, що було не так з попереднім наступом ЗСУ і чому новий наступ буде більш успішний.