Нічний удар по РФ: росіяни скаржаться на безпілотники і не лише

Читать на русском
Автор
2956
Безпілотник
Безпілотник

Під ударом було дві області

Росію регулярно атакують безпілотники. У ніч проти вівторка, 27 лютого, дрони непокоїли мешканців Брянської та Білгородської області.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз у своєму Telegram-каналі звинуватив в атаці Україну. Він заявив, що була спроба атаки безпілотниками на території Клинцовського району. Богомаз додав, що постраждалих та руйнувань нібито немає. На місці працюють оперативні та екстрені служби.

Важливо мати на увазі, що російська влада та підконтрольні їй ЗМІ регулярно подають спотворену інформацію. Тому реальна картина може кардинально відрізнятись від їхніх заяв.

Читайте також: Війна — день 734: окупанти просуваються під Авдіївкою та посилюють тиск під Мар’їнкою

Також міноборони Російської Федерації пізно ввечері повідомило про атаку із застосуванням шести снарядів реактивної системи залпового вогню "Град". За даними відомства, всі шість снарядів знищені в повітрі над Білгородською областю.

Як повідомляв "Телеграф", у ніч на 17 лютого сильні вибухи лунали в Бєлгороді та Курську. Крім того, в Іжевську, відомому своїми збройовими заводами, вибухнула потужна пожежа.