У Києві оголосили повітряну тривогу: на столицю летять ворожі безпілотники, чутно вибухи

Читать на русском
Автор
4575
Кілька груп безпілотників летять до столиці
Кілька груп безпілотників летять до столиці. Фото military.com

Мешканців міста просять пройти до укриттів

У Києві вночі 11 лютого оголосили повітряну тривогу через загрозу нальоту безпілотників, запущених російськими терористами. БПЛА летять до столиці з кількох напрямків.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ та моніторингові канали. Безпілотники фіксуються з Черкащини, є групи на Вінничині та Житомирщині, частково вже залетіли у Київську область.

"Шахеди" на Київщині у напрямку Білої Церкви!", – сказано у повідомленні ПС ЗСУ.

Моніторингові канали повідомляють про вибухи на Київщині – попередньо, ведеться робота сил ППО по ворожим безпілотникам. Місцевих мешканців закликають пройти до укриття. Також повідомили про БПЛА, які рухаються кількома районами Київської області.

Як повідомили у Повітряних силах України, у ніч проти 10 лютого 2024 року росіяни атакували нашу країну 31 ударним БпЛА типу Shahed-136/131. Основні напрямки удару – Одещина та Харківщина. Внаслідок бойової роботи знищено 23 "шахеди" в межах Одеської та Харківської областей.

Як писав "Телеграф", терористи ввечері 9 лютого вкотре атакували Україну ударними безпілотниками виробництва Ірану. Під ударами опинилися Одеса та Харків, з обох міст повідомляли про вибухи.