Це ж було вже: Путін звинуватив Україну у "зриві переговорів" та поскаржився, що його обдурили

Читать на русском
Автор
579
Путін скаржиться, що його нібито знову обдурили
Путін скаржиться, що його нібито знову обдурили. Фото Відкриті джерела

РФ нібито налаштована завершити війну саме через переговори

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що його у 2022 році нібито надурили з переговорами. Він звинуватив Україну у тому, що вона припинила майже завершені мирні переговори за вказівкою Вашингтону та західних країн.

Про це йдеться в інтерв'ю, яке диктатор дав американському пропагандисту Такеру Карлсону. Інтерв'ю з'явилося на сайті пропагандиста.

"Вони досягли дуже високої стадії узгодження позицій у складному процесі, і вони були майже завершені. Але після того, як ми вивели наші війська з Києва, інша сторона відкинула всі ці домовленості та підкорилася вказівкам західних країн, європейських країн і США боротися з Росією до кінця. Крім того, президент України законодавчо заборонив вести переговори з Росією. Він підписав указ, яким заборонив усім вести переговори з Росією", – поскаржився диктатор.

Він вчергове заявив, що Росію нібито надурили, а тепер Україна висуває умови, на які росіяни не можуть погодитися. Але РФ нібито налаштована завершити війну саме через переговори – проте заважає український президент Володимир Зеленський.

"Ми знаємо, що він висуває якісь ідеї щодо цього врегулювання, але щоб про щось домовитися, потрібен діалог. Хіба це не так?", – поплакався диктатор.

Нагадаємо, "Телеграф" зібрав основні заяви російського диктатора під час інтерв'ю пропагандисту Карлсону.

Зауважимо, що президент Росії не давав особистих інтервʼю з початку повномасштабного вторгнення в Україну у лютому 2022 року. Хоча охочих було чимало, проте численні запити журналістів на розмову з Путіним не вдовільнялись.

Також "Телеграф" писав, що у Білому домі відреагували на те, що Такер Карлсон прибув у РФ та взяв інтервʼю у Путіна. Радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван наголосив на тому, що чимало людей у США підтримують Україну.