Окупанти ввечері запустили ракети по Україні: де чули вибухи

Читать на русском
Автор
2662
"Іскандер"
"Іскандер"

Окупанти знову влаштували вечірні обстріли України

Російські окупанти знову завдали ударів по різних містах України. За попередньою інформацією, вибухи були чутні в Харківській та Полтавській областях, а тривогу оголосили в більшості областей.

Згідно з інформацією моніторингових груп, йдеться про запуск чотирьох балістичних ракет "Іскандер" з території Бєлгородської області Росії.

У місцеві групи в telegram-каналах повідомляють, що в Харківській області прильотів не зафіксовано, а тому, швидше за все, вибухи були наслідком роботи ППО. Зазначається, що російські ракети могли просто пролетіти над містом у бік Полтавської чи Кіровоградської областей.

Після цього повідомлялося, що підвищений рівень загрози оголошувався для Кременчука, а вибухи було чути в Полтаві.

Хоча повторних пусків зафіксовано не було, але місцева влада закликає залишатися в укритті до відбою тривог. Інформації про прильоти поки що не надходило.

upd: За даними голови Полтавської ОВА Філіпа Проніна, удару було завдано по промисловому об'єкту в Кременчуцькому районі.

upd 23:15: Гасіння пожежі на місці влучення ракет триває. Про постраждалих наразі не повідомлялося.

Фото: Філіп Пронін, Полтавська ОВА

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в ніч проти 17 січня Росія обстріляла місто Харків. Окупанти вдарили по центру міста, пошкоджено 19 багатоквартирних житлових будинків, 14 автомобілів і не лише.