Дрони вже літали над резиденцією Путіна: чи вистачить росіянам ППО, щоб відбити всі атаки

Читать на русском
Автор
1706
Дрони вже літали над резиденцією Володимира Путіна
Дрони вже літали над резиденцією Володимира Путіна. Фото Колаж "Телеграф"

До сценарію, що війна перейде на територію РФ, росіяни не були готові

У Росії не вистачить засобів протиповітряної оборони, щоби захистити всі об’єкти. При цьому окупанти навряд чи знімуть ППО з фронту, щоб забезпечити охорону всередині РФ.

Про це в ефірі телемарафону розповів військовий експерт Олексій Гетьман. Він зазначив, що наші БПЛА вже літали над резиденцією російського диктатора Володимира Путіна на Валдаї, яка мала бути ретельно захищена з усіх боків.

"Це означає, що у нас є далекобійна і високоточна зброя... Чи зніматимуть вони з фронту ППО, щоб забезпечити охорону об’єктів углиб РФ — навряд чи. Ми ж можемо бити не тільки по Москві й Санкт-Петербургу... Нехай бережуться", — сказав він.

Він також додав, що до такого повороту подій росіяни не були готові. Вони не розраховували, що війна одного разу перейде на їхні землі.

"І як вони захищатимуться – їхні проблеми", — підсумував військовий експерт.

Зазначимо, що під час атаки з нафтобази в Санкт-Петербурзі в ніч проти 18 січня, один із БПЛА пролетів над резиденцією Володимира Путіна на Валдаї.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в ніч проти 18 січня по Санкт-Петербургу вдарили унікальними українським дроном. Він пролетів понад 1200 км і вразив важливу мету.