У найкращих традиціях княгині Ольги: у РФ незвично "самоліквідувалися" кілька окупантів

Читать на русском
Автор
3595
Деякі окупанти вмирають, навіть не доїхавши до фронту
Деякі окупанти вмирають, навіть не доїхавши до фронту. Фото Колаж

Загинуло двоє мобілізованих росіян

У Курській області "самоліквідувалися" двоє російських окупантів. У районі села Анатоліївка Рильського району Курської області увечері 11 січня згоріла польова лазня російських військовослужбовців.

Загинуло двоє мобілізованих росіян. Крім того, постраждали двоє строковиків, повідомляє Telegram-канал "ASTRA".

Уточнюється, що внаслідок пожежі у польовій лазні загинув 26-річний командир стрілецького взводу Дмитро Голубєв із Санкт-Петербурга. Також згорів 32-річний машиніст екскаватора Олександр Стулов із Нижегородської області.

Двоє солдатів термінової служби потрапили до лікарні з отруєнням чадним газом. Йдеться про 20-річного Павла С. з Ленінградської області та 20-річного Кубанича Т. із Санкт-Петербурга. Попередньо пожежа почалася з загоряння стінки за топкою пічки в польовій лазні.

Довідково: За "Повістю временних літ" княгиня Ольга була одружена з нащадком Рюрика Ігорем, якого дуже кохала. Князь Ігор загинув від рук деревлян після кількаразового стягування з них данини. Помста Ольги була жорстокою. Деревляни надіслали до Києва послів, які запропонували княгині стати дружиною деревлянського князя Мала. Перше посольство княгиня живцем поховала в човні, заритому біля її палацу, а друге — спалила в лазні.

Слід зазначити, що самоліквідуючись, російські окупанти економлять Україні гроші. Раніше "Телеграф" розповідав, що у грошовому еквіваленті стоїть ліквідація одного російського військовослужбовця, який прийшов воювати на нашу землю.

Ми також писали, що російський командир у Бердянську зрешетив кулями свого ж солдата на очах у всієї бригади. Причиною такої жорстокості стало те, що солдат нібито образив командира.