Росіяни вдарили по ТРК у Кривому Розі: всі подробиці та відео (оновлено)

Читати російською
Автор

Вже відомо про одну загиблу та 25 постраждалих

Під час ракетної атаки у понеділок, 8 січня, російські окупанти вдарили по Кривому Рогу. Під обстріл потрапив торгово-розважальний комплекс (ТРК) міста, сталося загоряння. На місці працюють рятувальники.

Про наслідки ракетної атаки повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул. Подробиці він написав у Telegram.

Повідомляється, що мешканці чули кілька вибухів, пізніше стало відомо про попадання до місцевого торговельного комплексу. Крім цього, повідомлялося про вибиті вікна в під’їздах, розташованих поруч.

На опублікованих фото та відео видно, що частина ТРК "Сонячна галерея" зазнала суттєвих пошкоджень — на підлозі уламки від споруди, вибиті вікна, немає світла. Зокрема, за словами місцевих мешканців, постраждав магазин "Ашан".

Інформація про руйнування та постраждалих у місті ще уточнюється.

Крім того, за даними Олександра Вілкула, частина мешканців Кривого Рогу залишилася без світла через складні погодні умови. У місті не ходить електротранспорт (тролейбуси та трамваї), а котельні працюють на генераторах. Він додав, що зараз ситуація контрольована.

В Офісі Генпрокурора повідомили, що наразі відомо про одну загиблу та 25 постраждалих в наслідок атаки на місто. Через влучання ракети у приватний будинок у Криворізькому районі під завалами загинула 62-річна жінка. Вибуховою хвилею перевернуло маршрутку з пасажирами. Попередньо, постраждали 24 людей, з них п’ятеро – діти.

Раніше "Телеграф" повідомив, що в місті повалено дерева, і змінено рух громадського транспорту.