Росіяни вдарили по ТРК у Кривому Розі: всі подробиці та відео (оновлено)

Читать на русском
Автор
7499
Атака по Україні 8.01.2024
Атака по Україні 8.01.2024. Фото Дніпропетровська обласна прокуратура

Вже відомо про одну загиблу та 25 постраждалих

Під час ракетної атаки у понеділок, 8 січня, російські окупанти вдарили по Кривому Рогу. Під обстріл потрапив торгово-розважальний комплекс (ТРК) міста, сталося загоряння. На місці працюють рятувальники.

Про наслідки ракетної атаки повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул. Подробиці він написав у Telegram.

Повідомляється, що мешканці чули кілька вибухів, пізніше стало відомо про попадання до місцевого торговельного комплексу. Крім цього, повідомлялося про вибиті вікна в під’їздах, розташованих поруч.

На опублікованих фото та відео видно, що частина ТРК "Сонячна галерея" зазнала суттєвих пошкоджень — на підлозі уламки від споруди, вибиті вікна, немає світла. Зокрема, за словами місцевих мешканців, постраждав магазин "Ашан".

Інформація про руйнування та постраждалих у місті ще уточнюється.

Крім того, за даними Олександра Вілкула, частина мешканців Кривого Рогу залишилася без світла через складні погодні умови. У місті не ходить електротранспорт (тролейбуси та трамваї), а котельні працюють на генераторах. Він додав, що зараз ситуація контрольована.

В Офісі Генпрокурора повідомили, що наразі відомо про одну загиблу та 25 постраждалих в наслідок атаки на місто. Через влучання ракети у приватний будинок у Криворізькому районі під завалами загинула 62-річна жінка. Вибуховою хвилею перевернуло маршрутку з пасажирами. Попередньо, постраждали 24 людей, з них п’ятеро – діти.

Раніше "Телеграф" повідомив, що в місті повалено дерева, і змінено рух громадського транспорту.