"Готуємось до ударів по енергетиці": Зеленський зробив заяву, яка не сподобається путіну

Читать на русском
Автор
5746
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото Офіс президента України

Загарбники добре знають, що чекає на них цієї зими

Україна готується до ударів по об’єктах інфраструктури, які невдовзі почнуть завдавати російські окупанти. Але цього року буде не лише захист, а й відповідь ворогові.

Про це у середу, 25 жовтня, глава держави Володимир Зеленський написав у своєму Telegram-каналі. За його словами, щодо ситуації на фронті нині, то вона залишається важкою. Проте українські воїни тримають позиції.

"Отримав звіти про надходження техніки, боєприпасів, нові контракти та нову географію поставок. Заслухав інформацію про фронт. Куп’янськ, Авдіївка – важкі, в’язкі бої, але наші воїни утримують позиції", — зазначив він.

За словами Зеленського, російські загарбники намагаються знищувати все, чого тільки можуть дотягнутися. Президент наголосив, що вже зараз Україна готується до ударів по енергетичній інфраструктурі. І цього разу росія отримає відповідь від нашої країни за свої терористичні дії.

"Цього року не тільки захищатимемося, а й відповідатимемо. Ворог це добре знає. Спочатку прибрали з Криму флот, тепер переміщують і свою авіацію далі від наших кордонів", — сказав він.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в українській розвідці розповіли, наскільки масовими будуть удари по українських містах цієї зими і які ракети використовуватимуть російські окупанти.