Наркомани, діди та мужики-повії: окупант зізнався, кого зараз беруть до армії Росії (аудіо)

Читать на русском
Автор
5116
Спроби начальства "укомплектувати" військо дивує навіть росіян
Спроби начальства "укомплектувати" військо дивує навіть росіян. Фото militaryarms.ru

Чимало новобранців мародерять у своїх товаришів по службі

Російські солдати шоковані тим, ким намагаються укомплектувати армію для масштабної атаки на Донбасі. В росії так багато чоловіків відмовляються воювати, що військові командири заманюють на службу "будь-який зброд".

Про це товаришу по службі поскаржився один із окупантів у телефонній розмові, перехоплення якої СБУ опублікувала 16 квітня.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

За словами бійця, близько десяти днів тому в Ростовській області намагалися знайти бажаючих служити в армії, проте багато хто відмовився. Задовольнятися тепер доводиться тим, що сталося.

"Зібрали зброд по всьому Ростову, —зізнається солдат у розмові. — Там наркомани, діди та повії, бл**ь, у чоловічому вигляді!"

Також він попереджає товариша по службі, щоб той стежив за речами і тим, що відбувається поблизу. Чимало новобранців відкрили в собі талант мародерів і намагаються урвати цінний шматок прямо на місці, ще навіть не покинувши територію, де знаходиться їхній підрозділ.

"Ми думали залишити катери біля інституту. Я підійшов поговорити з їхнім старшим — там якийсь заступник дивізії був... Поки я з ним спілкувався, повертаємося: якийсь долб**б із них уже розбирає катер! Просто на рівному місці!" — не стримує емоцій окупант.

На його думку, новенькі солдати "пиз**нуті" і готові мародерити у самих себе, аби нажитися.

Це не надто дивує, враховуючи те, що багато "мирних росіян" підбивають своїх солдатів красти в українців всього і побільше. При цьому вони сподіваються, що їхню армію не звинувачуватимуть у мародерстві, що виглядає оксюмороном.

Також "Телеграф" публікував аудіо розмови окупанта із дружиною, де він зізнається, що росіяни самі обстрілюють територію Брянської області, намагаючись видати це за провокації ЗСУ.