У Києві зросла кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару

Читать на русском
Автор
2033
Жінка проживала у багатоповерхівці в Голосіївському районі Києва Новина оновлена 14 лютого 2024, 20:52
Жінка проживала у багатоповерхівці в Голосіївському районі Києва. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

За життя постраждалої медики боролися цілий тиждень

У середу, 14 лютого, стало відомо про те, що в лікарні померла жінка, яка зазнала серйозних травм під час ворожого обстрілу Києва 7 лютого. Постраждала була мешканкою багатоповерхового будинку в Голосіївському районі Києва, в який поцілили уламки збитої ракети.

Таким чином кількість жертв атаки з боку РФ на столицю зросла до п’яти осіб. Про це повідомив на своїй офіційній сторінці у Телеграм мер Києва Віталій Кличко.

Так, стало відомо, що в одній із лікарень Києва померла жінка, яка проживала у 18-поверховому будинку у Голосіївському районі столиці. Вона весь цей час перебувала під наглядом лікарів, проте врятувати її не вдалося.

Зазначається, що жінка знаходилася у вкрай тяжкому стані.

Нагадаємо, що 7 лютого ворог здійснив обстріл Києва. У Голосіївському районі столиці внаслідок ворожої атаки було пошкоджено одразу кілька поверхів 18-поверхового житлового будинку, а пожежа охопила квартири з 10 по 14 поверх.

Рятувальниками та поліцією було евакуйовано 52 особи, врятовано — 26. На жаль, чотири особи загинули на місці події, а 19 отримали травми.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що стало відомо, скільки ракет збили над Києвом під час ворожої атаки з боку РФ. Як виявилося, повітряна тривога у столиці тривала майже 3 години. Ракети заходили до столиці кількома хвилями та з різних напрямків.