У Києві зросла кількість загиблих від ракетного удару 2 січня

Читать на русском
Автор
1178
Обстріл столиці наробив чимало бід
Обстріл столиці наробив чимало бід. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

У лікарнях продовжують вмирати люди, які постраждали під час ворожих атаки на Київ

У Києві знову зросла кількість загиблих від масованої ракетної атаки, яка обрушилася на столицю минулого тижня, 2 січня. Як стало відомо, у лікарні від отриманих травм померла ще одна людина.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. Це вже третя жертва, яка загинула внаслідок обстрілу житлового багатоквартирного будинку, розташованого у Солом’янському районі столиці.

Так, станом на понеділок, 8 січня, відомо про 54 постраждалих людей та трьох загиблих. Зазначається, що більшість з постраждалих мають мінно-вибухові травми. Наразі 22 людини перебуває під пильним наглядом лікарів.

"У лікарні помер один потерпілий під час ракетної атаки на столицю 2 січня. Це третя жертва в будинку в Соломʼянському районі, що постраждав від атаки", — зазначив Кличко.

Також повідомляється, що всього сьогодні в стаціонарах медзакладів Києва перебувають 22 людини з тих, кого госпіталізували 29 грудня та 2 січня. Одна з них — у тяжкому стані.

Нагадаємо, що повітряна тривога 2 січня сумарно тривала близько 6 години. Атакувати столицю ворог почав ударними дронами, а за ними випустив крилаті ракети Х-101/Х555Х-55 із 16 бортів Ту-95МС.

Одночасно із заходом ракет на Київ понад десять літаків Міг-31К запустили по столиці аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинжал".

Раніше "Телеграф" докладнно розповідав про те, як столиця приходить до тями після обстрілів. На місці подій побував фотокор "Телеграфа" Ян Доброносов, який зробив ексклюзивні фото у локаціях, які постраждали від ворожого обстрілу та показав, як відбувається ліквідація наслідків атаки з боку РФ.