"Душіть цю тварюку ї*учу": харків’яни на тлі зруйнованого центру міста звернулися до росіян (відео)

Читать на русском
Автор
7768
Харків не здається окупанту
Харків не здається окупанту. Фото objectiv.tv

Містяни боротимуться за розгромлений Харків до останнього

Жителі Харкова, центральну площу якого вдень 1 березня розгромили окупанти, звернулися до росіян із закликом припинити вторгнення Росії до України. Як повідомляє "Телеграф", відео було опубліковано у соціальних мережах у вівторок.

Так, харків’яни у ролику заявили про звернення до "адекватних росіян". Відео зняте саме на тлі будівлі обласної державної адміністрації, розташованої у центрі міста.

"Зупиніться! Виходьте у себе там, поки не пізно. Душіть цю тварюку ї*учу!" – вигукують харків’яни у ролику.

Підсумовують свою промову жителі Харкова вже широко відомими в Україні гаслами: "Російська ракета, пішла на*уй! Російський військовий корабель, йди на*уй!"

Обережно, у відео є нецензурна лексика! (18+)

Нагадаємо, дві крилаті ракети Росії приземлилися на одну із найбільших площ Європи. Причому російські загарбники відкрили вогонь, коли вже не діяв комендантський час, і жителі вийшли на вулицю поповнити запаси їжі, води чи медикаментів. Внаслідок удару в Харкові загинуло щонайменше 10 людей, а ще 35 – отримали поранення.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на авіаудар у центрі Харкова відреагував президент України Володимир Зеленський. Він назвав те, що сталося, справжнім терором, який Україна ніколи не зможе вибачити Росії.