Торговий центр у Дніпрі, який постраждав від ракетного удару, знову розпочне роботу: названо дату

Читать на русском
Автор
652
Улюблений багатьма центр скоро відкривається
Улюблений багатьма центр скоро відкривається. Фото https://www.instagram.com/trk.appolo

Ремонтні роботи зайняли менше двох місяців

Торгово-розважальний комплекс (ТРК) "Апполо", який постраждав під час масованого ракетного обстрілу 29 грудня 2023 року, знову відчинить свої двері для відвідувачів. Він відновить роботу із вівторка, 27 лютого.

Усі охочі зможуть відвідати незламний ТРК вже наступного тижня. Про це йдеться на сторінці "Апполо" у Instagram.

"27 лютого ТРК "Апполо" знову відчиняє свої двері! Після ракетного удару він став символом незламності. Приходьте та переконайтеся самі: "Апполо" ― це не просто торговий центр, це місце, де знову відновлюється життя та активний шопінг", ― йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що ТРК "Апполо" відкрився у Дніпрі восени 2009 року. З того часу це одне з найулюбленіших місць для відпочинку. У комплексі можна сходити в кінотеатр, фітнес-центр, відправитися на шопінг, адже там є безліч магазинів із жіночим, чоловічим та дитячим одягом, взуттям, аксесуарами.

ТРК "Апполо" на карті Дніпра
"Апполо" є одним з найпопулярніших торговельних центрів міста

В "Апполо" також є заклади громадського харчування на будь-який смак, від "Маку" до вишуканих кафе та ресторанів. Діти теж не нудьгуватимуть, адже у ТРК для них є розваги, магазини з іграшками та дитяча кімната.

Нагадаємо, що 29 лютого Росія масово обстріляла Україну. Вибухи чули й у Дніпрі. Вранці були "прильоти" по ТРК "Апполо", будівлі пологового будинку. Понад 20 людей зазнали поранень, ще 7 загинули.

Раніше "Телеграф" повідомляв про наслідки вибухів у Дніпрі 15 лютого. Ворог ударив по цивільній інфраструктурі.