Оксана Білозір розповіла, за які кошти живе та як заробляє під час війни

Читать на русском
Автор
Оксана Білозір продовжує виступати під час війни
Оксана Білозір продовжує виступати під час війни. Фото instagram.com/oksana_bilozir/

Співачка наголосила, що має на меті не мати купу грошей, а передусім хоче почуватися вільною

Якщо співачка Наталя Дзеньків нечасто виступає з концертами, то українська артистка Оксана Білозір має активну концертну діяльність. Нещодавно виконавиця відверто розповіла про те, як заробляє кошти та скільки витрачає щомісяця.

В інтерв’ю Славі Дьоміну співачка розповіла, що під час повномасштабної війни вона не скасовувала свої концерти, тож фінансово почувається комфортно. Жінка додала, що щомісяця витрачає від 60 до 70 тис. грн.

Білозір уточнила, що ця сума може коливатися відповідно до її потреб. "Заробляю на концертній діяльності. У мене не питання мати купу грошей, а важливо почуватися вільною. В цій ситуації, в якій перебуває країна, я є вільною. Я чітко не рахувала, але є місяці, коли треба поїхати кудись відпочити або щось купити. А так 60-70 тисяч", – висловилася виконавиця.

Оксана Білозір
Оксана Білозір має чимало концертів

Співачка додала, що жодних додаткових нарахувань за різноманітні звання вона не отримує.

Відомо, що Оксана Білозір має велику родину, тому періодично допомагає своїм дітям та онукам.

Раніше "Телеграф" писав, що виконавець Павло Зібров розповів, як його родичі в Росії перетворилися на зомбі. За словами Зіброва, аби запаморочити мозок рідні з країни-агресорки, вистачило всього кілька брехливих сюжетів пропагандистів.