"Отримали зведення з фронту": Зеленський повідомив про засідання Ставки та назвав 3 головні теми

Читать на русском
Автор
Володимир Зеленський Новина оновлена 25 квітня 2024, 18:21
Володимир Зеленський. Фото https://t.me/V_Zelenskiy_official

Військові розповіли, на яких ділянках фронту активізувалися росіяни

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Головною темою обговорень став захист позицій ЗСУ та українських міст від атак росіян.

Подробицями глава держави поділився у своєму Telegram-каналі. Зеленський заслухав зведення з фронту військових та обговорив подальші дії Сил оборони.

Президент України зазначив, що основним питанням Ставки був захист нашої країни. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль докладно доповів про прикриття "життєво необхідних для країни об'єктів".

"Не тільки енергетичних, а й соціальних, безпечних, транспортних, забезпечення зв'язку тощо. За всіма галузями та всіма доступними нам засобами: інженерними, ППО та РЕБ. Дав відповідні доручення та визначив терміни реалізації", — сказав Володимир Зеленський.

Також військові доповіли про те, що зараз відбувається на фронті та на яких напрямках росіяни атакують найактивніше. Разом із командуванням Сил оборони України глава держави обговорив дії ЗСУ та можливі маневри ворога. Також обговорили забезпечення війська всім необхідним.

Третьою темою, яку було обговорено на засіданні Ставки, стали контракти з українськими виробниками.

"Продовжуємо посилювати своїх виробників. У цьому напрямку працюємо, зокрема, з партнерами, щоб виробляти озброєння в Україні за іноземні кошти. Ця галузь допомагає нам вистояти зараз і має величезну експортну перспективу після перемоги. Максимально сприяємо її розвитку. Раз на тиждень отримуватиму. доповідь про нові контракти за звітний період", — наголосив Володимир Зеленський.

Також Телеграф розповідав про те, які ракети Україна отримає від США для систем ППО. Українські військові змогли модернізувати західні боєприпаси та адаптували їх під українські пускові системи.