Окупанти обстріляли Павлоград: місто залишилося без світла та тепла (оновлено)

Читать на русском
Автор
2385
Окупанти обстріляли Павлоград: місто залишилося без світла та тепла (оновлено)

Росіяни продовжують нічний терор

Російські окупанти завдали удару по місту Павлоград (Дніпропетровська область), через що там зникла електрика. Після цього вибухи також пролунали у Харкові.

Про це повідомляють офіційні telegram-канали, які розповсюдили заяву мера міста Анатолія Вершини. За його словами, електропостачання відсутнє в більшій частині міста.

"Через ворожі обстріли більша частина міста знеструмлена. Відсутнє тепло та водопостачання. Аварійні бригади працюють. Чекаємо на відновлення. Зберігайте спокій і дбайте про власну безпеку", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що до цього на Дніпропетровщині було зафіксовано 2-3 російських безпілотників, а у бік Павлограда було зафіксовано пуск ракети. За попередньою інформацією, йдеться про ракету "Іскандер-К"

Місто розташоване неподалік Дніпра, а до початку війни там проживало понад 100 тисяч людей.

Після цього росіяни влаштували черговий обстріл Харкова із використанням балістичного озброєння.

Оновлено:

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомляє, що цієї ночі над Павлоградом було знищено 6 безпілотників. Також знищено одну ракету над Новомосковським районом.

"Внаслідок атаки російських дронів на енергетичному об'єкті виникла пожежа, яку рятувальники приборкали. Без світла у Павлоградському районі залишаються близько 29 тис. абонентів. У Тернівці – 10 тис. абонентів без води", — сказав Лисак.

Енергетики вже займаються ліквідацією наслідків нічної атаки, щоб повернути світло до будинків якнайшвидше.

Також загарбники цієї ночі обстрілювали Нікопольщину. На Марганецьку громаду було спрямовано важку артилерію. Загиблих та постраждалих немає.

Як повідомлялося раніше, росіяни 7 лютого обстріляли Київ, через що в місті без опалення залишилося понад 300 будинків. Декілька людей під час атаки загинуло, а десятки отримали поранення.