Залужний на тлі чуток про звільнення виклав фото із близьким йому генералом

Читать на русском
Автор
4806
Генерали Валерій Залужний та Сергій Шаптала
Генерали Валерій Залужний та Сергій Шаптала. Фото Соцмережі

Під постом Залужного дуже багато коментарів, у яких висловлюється повага та підтримка

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний на тлі чуток про своє звільнення виклав у соціальних мережах свіже спільне фото. Воно зроблене з близьким до нього генералом – керівником Генерального штабу Сергієм Шапталою.

Фото Залужний опублікував у своєму Facebook. Де саме зроблене це фото – невідомо.

Жодного підпису під фотографією немає, але це, скоріше за все, своєрідна відповідь усім, хто сьогодні заявляв про відставку головнокомандувача. Під фотографією багато українців залишили коментарі, сповнені поваги та підтримки.

Як вже писав "Телеграф", 29 січня українців сколихнула новина про нібито офіційне звільнення Валерія Залужного — головнокомандуючого Збройними силами України. Втім, президент Володимир Зеленський жодним словом не обмовився про українського генерала у своєму свіжому зверненні.

Додамо, що у Міністерстві оборони коротко відповіли на численні чутки про те, що в Україні відбулися зміни у військовому керівництві країни, зазначивши, що вони не відповідають дійсності. Проте слід підкреслити, що чутки про можливе звільнення Залужного періодично з’являються досить регулярно в українському інформаційному просторі, як і чутки про конфлікт між ним та Зеленським.