"Територіальні претензії": у Кремлі відреагували на новий указ Зеленського

Читать на русском
Автор
8831
Володимир Зеленський та Дмитро Пєсков
Володимир Зеленський та Дмитро Пєсков. Фото Колаж

Він просто намагається привернути увагу Заходу

У Кремлі новий указ Президента України Володимира Зеленського "Про історично населені українцями території РФ" назвали "територіальними претензіями". А також наголосили, що такими діями Київ намагається відвернути увагу народу від власних проблем.

Про це повідомляє прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков одному з росЗМІ. Він назвав дії Зеленського абсурдними.

Пєсков вбачає у цьому указі нелогічну ідеологію та привернення уваги до вигаданих проблем.

"Він (Зеленський — ред.) намагається робити такі, м'яко кажучи, абсурдні та нелогічні ідеологічні, як йому здається, кроки, намагаючись декларувати претензії на нашу територію. Неозброєним оком видно неспроможність усіх цих потуг", — додав прессекретар.

За його словами, президент України вже давно мав зрозуміти, що йому треба зробити, щоб закінчити конфлікт. Але, на жаль, він далекий від цього, тому лише намагається повернути увагу Заходу. Адже "великі гроші" вже не будуть йти в Україну, як раніше, тому Зеленський робить все, що може.

"Він намагається зберегти ситуацію, щоб йому давали необмежену кількість снарядів, але вони закінчуються у його спонсорів", — наголосив Пєсков.

Прессекретар президента РФ вважає, що Зеленський марно намагається знову заручитися абсолютно домінуючою підтримкою. Адже народ України вже відчуває послаблення влади президента, та бачить проблеми наскрізь.

"Йому дуже хочеться бути схожим, наприклад, на президента Путіна, щоб його підтримував увесь народ. Але так не виходить", — сказав Пєсков.

На останок путініст додав, що проблеми у Зеленського тільки будуть рости, і Києву буде дедалі важче.

Раніше "Телеграф" писав, що Володимир Зеленський встановив новий рекорд. Він дав відповіді на понад 1,1 тисячі звернень.