Український прапор знову у Криму: ГУР показало сенсаційне відео спецоперації

Читать на русском
Автор
5449
З’явилися деталі спецоперації на мисі Тарханкут
З’явилися деталі спецоперації на мисі Тарханкут. Фото Колаж "Телеграфу"

Наші військові висадилися на берег у районі населених пунктів Оленівка та Маяк

У ході спільної спецоперації ГУР МО України за підтримки ВМСУ у тимчасово окупованому Криму в ніч проти 24 серпня було знищено ворожу техніку. Також на півострові знову замайорів державний прапор.

Про нові деталі спецоперації повідомили у прес-службі Головного управління розвідки. Там уточнили, що ворог зазнав втрат і в живій силі.

Відео спецоперації ГУР у Криму

У розвідці підтвердили, що бійці спецпідрозділу на плавзасобах висадилися на берег у районі населених пунктів Оленівка та Маяк.

"Під час виконання завдання українські захисники вступили в зіткнення з підрозділами окупанта. Усі цілі та завдання виконані. Після завершення спецоперації українські захисники без втрат залишили місце подій", — зазначили там.

У ГУР звернули увагу, що окупаційна адміністрація Криму ніяк не коментує події, хоча жителі масово звертаються за роз’ясненнями.

"Українські Сили Оборони й надалі надаватиму окупантам допомогу у знищенні боєприпасів, техніки та живої сили", — завершили у відомстві.

Водночас джерела "Української правди" у розвідці повідомили, що все, що відбувається останніми днями в Криму, — це не історія одного дня.

Там запевнили, що відбувається комплекс заходів, триває тривала операція.

"Вчора в Оленівці було знищено комплекс С-400. Сьогодні в Маяку відбулася висадка десанту. Операція триває, тому поки що без деталей. Але загалом це комплексна робота, яка показує, що в Криму ми можемо досягати не лише зброєю, а й за участю особового складу", — повідомило джерело.

Раніше "Телеграф" писав про те, що на мисі Тарханкут 23 серпня під час спецоперації ГУР було знищено ЗРК С-400.