Росіяни двічі обстріляли Чернігівщину: є загиблий та поранені

Читать на русском
Автор
Россійські мінометники
Россійські мінометники. Фото РІА Новости

Під удар потрапили прикордонні села

Росія продовжує обстрілювати мирні населені пункти України. Цього разу під удар знову потрапили прикордонні села на Чернігівщині.

Як повідомили у Оперативному командуванні "Схід", перший обстріл відбувався 20 квітня з 10:40 до 11:00 в районі населеного пункту Грем’ячка. Імовірна зброя для удару — 120 мм міномет.

"Про втрати серед місцевого населення або пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила", — йдеться у повідомленні.

Друга атака припала на село Галаганівка. Його обстрілювали з 11-ї ранку протягом 15 хвилин. На жаль, є жертви та поранені серед мирних жителів.

"В результаті обстрілу поранено 3 місцевих мешканців. Одна з них отримала осколкові поранення голови. Жінка померла в лікарні", — інформують військові.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Миколаївщині російський обстріл забрав життя двох підлітків. Удар пошкодив житлові будинки, навчальний заклад та приватне підприємство.

Також ми повідомляли, що росіяни по-звірячому обстріляли Костянтинівку — багато загиблих. За інформацією прес-служби Поліції Донецької області, окупанти накрили накрили ракетами С-300 та "Ураганами"