Люди і не тільки: названо головні переваги української армії над військами путіна

Читать на русском
Автор
872
Підполковник каже, що українці часто імпровізують на полі бою, чим спантеличують росіян
Підполковник каже, що українці часто імпровізують на полі бою, чим спантеличують росіян

Західна зброя є важливим фактором для перемоги, але не найвагомішою

Кінцева перемога на фронті у російсько-українській війні буде за представниками ЗСУ. І справа навіть не в новомодному західному озброєнні чи правильному командуванні. Багато в чому на ситуацію впливає те, що у окупантів відсутня належна мотивація та загальне поняття кінцевої мети, за яку вони воюють.

Про це "Телеграф" дізнався у розмові з підполковником у відставці, екс-службовцем Спеціальних сил США Перрі Блекберном.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

На думку американського ветерана, люди грають у російсько-українській війні величезну роль. Особливо серед військових української армії.

"Вони розуміють, за що воюють, і вірять у те, що роблять, — говорить Блекберн. — Українці вправно маневрують та використовують нетривіальну тактику".

У цей самий час, каже американець, росіяни, як і раніше, користуються радянськими ідеями, не допускаючи можливості піти якимсь новим шляхом. Проблема навіть не в тому, що вони не мають озброєння або допомоги ззовні, а в тому, що вони не вміють діяти інакше.

Перрі Блекберн переконаний у тому, що зараз люди всього світу із захопленням спостерігають за тим, як ЗСУ ведуть оборону у своїй країні.

Також у плюси України підполковник "записав" західне озброєння, допомогу іноземних партнерів та те, як президент Володимир Зеленський зміг "медійно переграти путіна".

"Якщо порівнювати з Афганістаном, де президент Ашраф Гані поїхав із країни, то ми бачимо, що Зеленський залишився, очолив опір і дав людям надію. Це дуже важливий момент у цій війні, на мою думку", — наголосив ветеран США.

Що ще розповів "Телеграфу" Перрі Блекберн, можна дізнатися, прочитавши повне інтерв’ю: "путін припустився фатальної помилки під Києвом, але ще може "зберегти обличчя", — ветеран спецназу США"

Також ми писали, які три головні проблеми російської армії на війні в Україні виділив американський підполковник.