Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін придумав, як вийти з тюрми

Читать на русском
Автор
1367
Ігор Стрєлков-Гіркін
Ігор Стрєлков-Гіркін. Фото Скриншот

Але йому постійно заважають втілити цю ідею

Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін, який нещодавно отримав тюремний строк, знайшов спосіб, як можна уникнути позбавлення волі. Він хоче відправитись на фронт та воювати проти України.

Про це повідомив його адвокат Олександр Молохов. Як відомо, росіяни за участь у війни отримують помилування від російського диктатора Володимира Путіна.

Тож Молохов не виключає варіант з умовно-достроковим звільненням Стрєлкова.

"Ігор Іванович, як почалося СВО (війна проти України — ред.) , неодноразово казав, що хоче піти на фронт. Інша річ, що для нього створювали такі умови – провокаційні, образливі, що він не міг потрапити на фронт. Я не виключаю, що в результаті цих подій візьме гору здоровий глузд і людині військовому дадуть можливість діяти так, як він вважає за потрібне. Саме – протидіяти ворогові, Україні, яка вважає, що має зникнути. Тож ще не вечір", — сказав адвокат терориста.

Ба більше він вважає, що Гіркін має навіть політичне майбутнє.

"Хоч би як склалася апеляція, буде ще касація і завжди є можливість отримати умовно-дострокове звільнення, завжди є можливість попроситися на фронт. Я думаю, що це все обговорюється і в нього, безумовно, як політик, є певне політичне майбутнє, перспективи", — заявив Молохов.

Раніше "Телеграф" писав, що російський терорист та міжнародний військовий злочинець Ігор Стрєлков-Гіркін скаржився, що в ізоляторі його "катували". Втім, "катували" його там доволі смішним засобом – примушуючи постійно слухати ефіри пропагандиста Володимира Соловйова.