"А бігають вони в бархатних тягах": кадирівець у кепці від Louis Vuitton став "зіркою" мережі (фото)

Читать на русском
Автор
3567
Кадирівець
Кадирівець. Фото росЗМІ

Бойовики кадирова знову виставляють себе посміховиськом

На бойовику кадировського "Ахмата" помітили незвичайний для військового аксесуар — кепку Louis Vuitton, вартістю десятки тисяч рублів.

Модний окупант засвітився на відео глави Чеченської республіки рамзана кадирова, яке було опубліковано в його телеграм-каналі.

Як запевняється, ролик був записаний у зоні проведення так званої "СВО". У ньому кадиров нахвалює своїх бойовиків, які нібито запобігли спробі українських диверсантів прорватися в Бєлгородську область.

На 42-й секунді відео можна побачити бойовика "Ахмата" у досить дорогій кепці. Російські телеграм-канали з’ясували, що вона коштує 65 тисяч рублів (близько 28 тисяч гривень).

Модник з "Ахмата" не залишився поза увагою з боку користувачів соціальних мереж. Люди почали жартувати, що бойовик є амбасадором Louis Vuitton на Кавказі. Але більшість людей все ж таки зійшлася на думці, що окупант навряд чи міг собі дозволити купити оригінал і носить дешеву копію брендової речі.

Були й ті, хто запропонував кадировцеві взяти на війну "бархатниє тягі", які стали трендом Тік-Тока в останні місяці. Для тих, хто не в курсі жарту — мова про дуже химерне взуття.

Раніше "Телеграф" писав про те, що нещодавно сам кадиров насмішив мережу планами зачистити Бєлгородську область.