"Вагнерівець", який зізнався у вбивстві українських дітей, зробив несподівану заяву

Читать на русском
Автор
5801
Азамат Улдаров зробив нове зізнання
Азамат Улдаров зробив нове зізнання. Фото Колаж "Телеграфу"

Колишній найманець повідомив інші деталі скандального інтерв'ю з ним

Екскомандир підрозділу ПВК "Вагнер" Азамат Улдаров, який зізнався, що найманці вбивали українських дітей та підлітків, відмовився від своїх слів.

Про це повідомляє російське агентство РИА ФАН, яке зв’язалося з Азаматом Улдаровим і отримало коментар щодо його визнання в інтерв’ю проекту Gulagu.net.

За його словами, він зізнався у воєнних злочинах нібито через шантаж з боку правозахисника Осечкіна, який проводив інтерв’ю, і він говорив на відео те, що йому сказали. Натомість нібито йому пообіцяли не зливати в мережу відео, на якому з ним вчиняють дії сексуального характеру.

"У них є відеозйомка, де мене вбивають, знущаються, гвалтують мене. Я не хотів, щоб це виклали в ефір, а у них ці кадри були. І мене цими кадрами шантажували. Він мені надіслав при моїй дружині два ролики. Я кажу — і що далі? Він каже — ну подумай добре", — сказав Улдаров.

У матеріалі йдеться про те, що відео було все ж таки опубліковано пізніше.

Крім того, роблячи нові зізнання екс-"вагнерівець" сказав, що під час інтерв’ю він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що глава Офісу президента Андрій Єрмак відреагував на зізнання колишнього "вагнерівця" про безжальні вбивства українських дітей та підлітків у Соледарі та Бахмуті. Він пригрозив, що відповідь за такі злочини буде жорстокою та справедливою.