Поплічники путіна хочуть його скинути? Аналітик побачив явні ознаки підготовки до зміни влади в росії

Читать на русском
Автор
15760
путіну на посаді президента залишилося недовго
путіну на посаді президента залишилося недовго. Фото telegraf.com.ua

Російський диктатор веде країну до політичної кризи, вважають експерти

Близьке оточення російського президента та кривавого диктатора володимира путіна чекає на його відхід від влади й формує коаліції. Тим часом ситуація у російському суспільстві почала виходили з-під контролю.

Про це заявив політичний аналітик Валерій Соловей в інтерв'ю каналу "Ходорковський. Live".

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

"Ми можемо зіштовхнутися з дуже високою хвилею, фактично з цунамі, коли це все почне виходити з-під контролю. Я бачу, що крім соціальної покори, в росії накопичилося дуже багато не тільки невдоволення, а й ненависті. У тому числі й ненависті соціальної. А головне, що з'явилися вже люди зі зброєю. Тут доречна аналогія з 1917 роком", — зазначив Соловей.

Він додав, що частина з 300 тисяч російських військових, які воюють в Україні, повернуться на територію росії зі зброєю та бойовим досвідом. Ба більше, вони будуть дуже злі на владу. Соловей зазначив, що ця ситуація нова для країни-агресора й вона значно серйозніша за ті настрої, які були у росії після Чеченських війн.

На думку політичного аналітика, чинна влада веде країну до політичної кризи й в оточенні російського президента це чудово розуміють й вже починають діяти.

"Патрушев, Кирієнко, Мішустін, Собянін розуміють, що вождеві скоро доведеться йти. Відкриється простір для конкуренції — можливо вже восени", – припустив Соловей.

Аналітик не береться прогнозувати, як новостворені коаліції будуть змагатися за владу, адже це питання техніки та технологій. Він припускає, що політики можуть звертатися до росіян через лідерів думок із закликом змінювати владу. А найкращим фоном для таких звернень може стати відсутність результатів російських військ у війні проти України.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що російські ЗМІ обережно почали підводити росіян до зміни президента країни. Зокрема, політтехнологи Миколи Патрушева — директор ФСБ та секретар російського Радбезу — намагаються зробити його новим секс-символом.