"Цар несправжній?": останнє відео "живого" путіна виявилося неякісним монтажем

Читать на русском
Автор
61494
Рука російського диктатора проходить крізь мікрофон, не зачіпаючи його
Рука російського диктатора проходить крізь мікрофон, не зачіпаючи його. Фото Скріншот відео

У росії неякісно змонтували зустріч путіна з жінками

У суботу, 5 березня, на 10-й день війни росії проти України, російське телебачення випустило відео, на якому московський диктатор володимир путін у зброї жінок браво розповідає про розв’язану ним війну і про те, чому в нього "не було іншого виходу", окрім як почати бомбити Україну.

Однак відео, що подивилися, засумнівалися в достовірності опублікованого запису.

Так багато користувачів соцмереж, зокрема, блогер Андрій Пиндик, відзначають низку безглуздостей в опублікованих відео, які дають серйозний привід засумніватися в тому, "а чи був хлопчик?".

"У них дуже погані режисери монтажу і виявилося, що жінки сиділи, швидше за все, біля порожнього стільця і вдавали, що там путін", — пише він і на підтвердження своєї тези пропонує подивитися опублікований уривок з "виступу путіна".

"Інакше пояснити напівпрозорий мікрофон і якусь соломинку (або що це взагалі таке), яка проходить крізь руку я не можу", — констатує Пиндик.

Раніше російський політолог та історик Валерій Соловей заявив, що президент росії путін після повномасштабного вторгнення його військ в Україну вирішив сховатися в бункері.

Також "Телеграф" писав про те, що говорив російський диктатор про розв’язану ним війну проти України в відеозаписі, що виявився фейком.