"Путін хоче закінчити війну в Україні": Карлсон заявив, що диктатор готовий на компроміс

Читать на русском
Автор
1520
Путін і Карлсон
Путін і Карлсон. Фото Колаж

Диктатор Росії готовий до дипломатії?

Президент Росії Володимир Путін готовий йти на серйозний компроміс щодо України. Саме такі висновки робить американський журналіст Такер Карслон.

Про це він розповів під час виступу на Всесвітньому урядовому саміті у Дубаї. Інтерв'ю з Путіним та кавування після нього, дали Такеру можливість краще зрозуміти диктатора.

"Звичайно, — сказав він у відповідь на запитання. — Сама робота лідерів будь-якої країни на цій планеті, окрім, можливо, Сполучених Штатів у період однополярного світу, змушує знаходити компроміс. Це те, що називається дипломатією".

Виступ Такера Карлсона на саміті

На думку Карслона, Путін точно відноситься до лідерів світу, які готові йти на компроміс. Американський журналіст додав, що він також спілкувався з російським лідером не під запис після інтерв'ю. Під час кавування він відчув і зрозумів, що президент РФ готовий йти на компроміси. Усі подробиці таємної розмови він не розповів.

"Путін хоче закінчити війну в Україні, промисловий потенціал Росії набагато серйозніший, ніж ми думали", — додав Карслон.

Нагадаємо, що в інтерв'ю журналісту Такеру Карлсону Путін заявив, що Росія ніколи не відмовлялася від діалогу щодо України, але після припинення переговорів у Стамбулі у березні 2022 року не збирається робити перший крок.

Раніше "Телеграф" писав, що Карлсон назвав умову застосування Путіним ядерної зброї.