Нічна атаків "шахедів" на Київ: без руйнувань не обійшлося (відео)

Читать на русском
Автор
8078
Так над столицею цієї ночі працювали системи ППО Новина оновлена 30 грудня 2022, 08:19
Так над столицею цієї ночі працювали системи ППО. Фото Telegram-канал "Киевский движ"

Росіянам видалося мало ракетного удару напередодні, тож столиці довелося ще й тримати удар від БПЛА

Нічна повітряна тривога, оголошена у Києві, була пов'язана із запуском росіянами чергової партії іранських безпілотників. Українські сили протиповітряної оборони добре попрацювали, відбиваючи цю атаку, однак відомо про ураження адміністративної будівлі в Голосіївському районі столиці.

Більше деталей повідомила пресслужба Київської міської військової адміністрації. За даними очільника структури Сергія Попка, інформації про загиблих чи постраждалих внаслідок російського удару безпілотниками нема.

Усього за ніч спокій жителів столиці порушили п'ять ворожих дронів. Наші засоби ППО змогли ліквідувати всі цілі, однак один із них все ж влучив у будівлю в Голосіївському районі. Це спричинило її часткове руйнування, також постраждав житловий будинок поруч — там пошкоджені вікна.

Голосіївський район Києва на карті
Голосіївський район Києва на карті

Один із моментів роботи ППО вдалося зафільмувати місцевим жителям. Звуки вибухів, котрі лунали цієї ночі в столиці, справді, були досить гучними. Попереджаємо: на відео присутня нецензурна лексика!

Загалом же місцева влада переконує, що Київ гідно витримав атаку іранських безпілотників, навіть ще повністю не оговтавшись від денного ракетного удару.

Зазначимо, що вночі ворожі БПЛА знаходилися у повітряному просторі не лише столиці. Також сили ППО знищили декілька ворожих "пташок" у Запорізькій та Дніпропетровській областях. Варто зазначити, що більшість атак росіяни влаштували вже після опівночі.

Також "Телеграф" розповідав, якою була результативність наших військових під час масованого ракетного удару по Україні 29 грудня.