М’ясорубка в Авдіївці та навколо неї — найкраща передвиборча реклама Путіна

Читать на русском
Автор
1207
Ілюстративне зображення
Ілюстративне зображення. Фото росЗМІ

Російський журналіст, телеведучий і публіцист Олександр Невзоров про те, яка зараз ситуація навколо Авдіївки та чому росіян продовжують тиснути

Фронтове. Путінські вибори потроїли втрати росіян та загальне напруження боїв.

Шойгу має, як пудель капці, до виборів принести в зубах "взяття Авдіївки". За будь-яку ціну.

Втрати не відіграють жодної ролі. Кремлівський диктатор має з’явитися перед виборцями у лавровому вінку перемоги над купою №2.

Підступи до Авдіївки давно стали величезною братньою могилою орків. Але сьогодні росіяни застилають територію новим килимом зі своїх трупів.

Кремлівські технологи "порєшали": руїни українського містечка, що димляться, десятки тисяч розмозжених і обвуглених трупів — найкраща виборна реклама Путіна. На всіх виборчих дільницях — урни повинні схилитися перед божевільним царем трупів.

Авдіївка та купа №2 штурмуються не тому, що вони "потрібні" або мають якесь військове значення. Ні. Просто це єдине та останнє, що ще може "взяти" армія мерців.

Ця "перемога" буде представлена як найбільше військове досягнення, тріумф і торжество сил російського пекла. Народу таке має "зайти".

До бідної Авдіївки підтягнуто нові, свіжі дивізії. Бої — скажені. Орки лізуть по трупах своїх товаришів, "вперед, до перемоги путінізму."

Ця навала стала дорого коштувати й ЗСУ. Вперше за багато тижнів втрати техніки та особового складу майже зрівнялися. У Ростов пруть численні труни.

Труни у Ростові
Труни у Ростові

Але три чверті російських мерців залишаються на полях та в руїнах. Підрахунок втрат припинено. Трупів так багато, що він втратив будь-який сенс.

І все тільки заради того, щоб верховний орк, обсмикнувши штани "перед здивованим студентством" міг би похвалитися захопленням "кварталу".

Той, хто через роки розбиратиме Авдіївську баталію — безперечно, буде вражений дегенератизмом атакуючої сторони та героїзмом захисників.

Раніше "Телеграф" писав, що в Україні тривають запеклі бої за Авдіївку. Прямо в ці дні "вирішується доля" міста.