Турецький артист присвятив пісню Валерію Залужному (відео)

Читать на русском
Автор
Турецький вионавець заспівав для Залужного
Турецький вионавець заспівав для Залужного. Фото Колаж

Дайи вдався до штучного інтелекту, аби зробити свій голос жіночим

Турецький співак Озан Дайи, який тривалий час жив в Україні, написав пісню ексголовнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному, якого нещодавно звільнили. Музикант створив композицію турецькою мовою, а згодом переклав її українською.

Дайи вдався до штучного інтелекту, аби зробити свій голос жіночим. В коментарі Укрінформу він пояснив, чому пішов на такий експеримент.

"Я довго жив в Україні й можу сказати, що не знаю такого суспільства, де б жінки були настільки працьовитими, несли б на собі таке навантаження і були присутні в усіх сферах. Жінки займають особливе місце в українському суспільстві, тому у мене виникла ідея зробити експериментальний вокал із жіночим голосом", – наголосив Озан.

Пісня, присвячена Залужному

Озан виконав пісню про те, яким сильним та незламним є український генерал. Він наголосив, що ім'я Залужного стало легендою.

Дайи своєю піснею хотів висловити вдячність Валерію Федоровичу, який здатний на самопожертву та справжні вчинки.

Зазначимо, Озан Дайи є патріотом України. Наразі він живе в Туреччині, проте продовжує вболівати за Україну, зокрема організовуючи благодійні концерти в Стамбулі та інших містах. Чоловік часто оприлюднює світлини в українській вишиванці чи з синьо-жовтою символікою.

Раніше "Телеграф" писав, що мережею шириться фейк про колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. У соцмережах почали поширювати рекламу фейкових сайтів "Залужний2024".