"Символ боротьби і незламності": Вакарчук, Притула та інші зірки подякували ексголовкому ЗСУ Валерію Залужному (фото)

Читать на русском
Автор
1338
Валерій Залужний із підписаним браслетом "Вірю в ЗСУ" Новина оновлена 09 лютого 2024, 11:45
Валерій Залужний із підписаним браслетом "Вірю в ЗСУ". Фото forbes.ua

"Дякуємо, Валерій Федорович", - пишуть у мережі відомі ведучі, активісти та співаки

Цього четверга, 8 лютого, мережею несуться слова подяки "залізному генералу", головнокомандуючому Збройних сил України Валерію Федоровичу Залужному, який організував оборону у найтяжчий для держави час. Саме цього вечора президент України Володимир Зеленський повідомив українців, що призначив на місце ексголовкома генерала-полковника Олександра Сирського.

Несподівана для цього дня новина про відставку Залужного збентежила мережу, в тому числі і українських зірок: телеведучих, співаків та активістів. "Телеграф" розповідає, хто подякував Валерію Залужному за його працю — захист нашої незалежної України і її мешканців.

Святослав Вакарчук

"Генерале Залужний, дякую! Слава Україні", — написав співак у сторіс соцмережі Інстаграм.

Сергій Притула

"Як би важко нам не було, але вже точно не буде соромно" (с) Валерій Залужний. Дякую, пане генерале!", — процитував Залужного відомий активіст.

Маша Єфросиніна

"Дякую, Валеріє Федоровичу! Вдячна вам за міць і надію, яка тримала кожного українця. І за кожен сантиметр звільненої української землі", — написала телеведуча в Інстаграмі.

валерій залужний

"Дякуємо, Валерій Федорович! Ви, як і всі хлопці і дівчата, стали символом боротьби і незламності України!", — поділився дописом ведучий та блогер Слава Дьомін.

Григорій Решетник

У сторіс ведучий шоу "Холостяк" написав, що йому не хочеться в це вірити. Проте "уклінно" подякував "залізному генералу".

валерій залужний

Володимир Остапчук

"Дякуємо, генерале", — лаконічно відписав український телеведучий і шоумен у соцмережі.

валерій залужний

Раніше відставку Валерія Залужного з посади головнокомандуючого ЗСУ прокоментували блогер та активіст Сергій Стерненко, полковник Збройних сил України Анатолій Штефан, блогер Денис Казанський та інші відомі люди.