Відомі фотографи розчулити знімками військових на санчатах (фото)

Читать на русском
Автор
Військові в лісі на санчатах
Військові в лісі на санчатах. Фото instagram.com/libkos

Щирість та дитячість кадрів просто зашкалює

Днями українці потужно підтримували українського генерала Валерія Залужного, роблячи дотепні меми та поширюючи влучні та бадьорі пісні про отамана українського війська. А українські фотографи Костянтин та Влада Ліберови показали зворушливі фото українських захисників, які весело проводять час на санчатах у лісі під Синьківкою.

На сторінці в Instagram вони оприлюднили серію кадрів, які зафіксували на Куп’янському напрямку з військовими. Бійці в перерві між обстрілами катаються на дитячих санчатах, які випадково знайшли у лісі, щирість та дитячість кадрів розтоплюють серця.

Військові
Хлопці згадали дитинство

"Купʼянський напрямок, ліс під Синьківкою, 500 метрів до переднього краю. Нічого не звичайного, просто розвідники під час бойового завдання знайшли в лісі покинуті дитячі саночки. І в перерві між обстрілами вирішили трохи покататись", — підписали фото.

Військові
В лісі на санчатах

Користувачі мережі не приховують, що фотографії дуже піднімають настрій та місцями зворушують до сліз.

Військові
Підписникам дуже сподобались бешкетні військові на фото
  • "Ці люди ще не втратили бажання просто дурачитись, при тому, що вони бачили і пережили ! Дякуємо вам за все, наші найкращі воїни!"
  • "Добре, що вони вміють радіти в таких умовах"
  • "Перша думка яка виникла, певно так легше витягнути пораненого бійця"
  • "Наші захисники — це щось нереальне"
  • "Добре,що хлопці бачать щось позитивне серед пекла"
  • "Неймовірно сильні люди!!! Ці посмішки, а який жах навколо"

Раніше "Телеграф" писав, що співачка Jerry Heil оспівала величний козацький рід, якому нема переводу, а також згадала про головнокомандувача ЗСУ. Вона влучно назвала Валерія Залужного "отаманом".